Rosa Steget i Göteborg är över för den här gången. Vi vill rikta ett stort tack till alla som engagerat sig i kampen mot bröstcancer genom att delta i Rosa Steget, genom att bidra med ekonomiska resurser, tjänster, varor , gott humör och goda idéer!

Listan på alla som förtjänar ett tack blir väldigt lång.

Tack till alla frivillga volontärer från Sävedalens AIK och Bröstcancerföreningen Johanna som under året och senaste veckan lagt ner massa tid och engagemang i Rosa Steget.

Tack till Göteborgs Kulturkalas som ger oss möjlighet att få vara med i ett större sammanhang. Tack till Trafikkontoret, Polisen och Västtrafik som såg till att vi kunde ge våra deltagare en fin bana.

Tack till Almondy för 200 kalastårtor, till Stefan och medarbetarna på Valentin & Byhr Change för allt originalarbete och bollplank, till Tripnet för serverutrymme, till Intersport för butiksutrymme och stöd för efteranmälan och nummerlappsutdelning, till personalen på Kajskjul 8 och Maritiman som gav oss utrymme att starta och ta i mål alla deltagare, till alla företag som skänkt priser till nummerlappslotteriet, till media som gett oss rabatter på annonser och utrymme, till Amelia för sitt personliga engagemang, till Sweet Feet, GC Troups, Brazilidade Mendes och Sportlife som gav järnet i invigningsceremonin.

Nu vilar vi och samlar nya krafter!

Dela